HeimFinans logo

Om HeimFinans

Om oss

Heimfinans AS er finansagent som samarbeider med Bluestep Bank, Nordax, Instabank og Balansebank for å tilby våre kunder skreddersydde løsninger, spesialisert på boliglån og personlig økonomisk veiledning. Vårt primære mål er å hjelpe kundene våre med å forbedre sin økonomiske situasjon.

Våre Verdier

Kundeorientert: Våre kunder er vår prioritet. Vi er forpliktet til å forstå deres individuelle behov og jobbe sammen med dem for å oppnå deres økonomiske mål.

Integritet: Vi handler alltid ærlig, oppriktig og i samsvar med de høyeste etiske standarder ovenfor våre kunder.

Innovasjon: Vi er stadig på jakt etter innovative løsninger for å forbedre kundeopplevelsen og gjøre boligfinansiering enklere og mer tilgjengelig.

Ekspertise: Vårt team består av kundebehandlere som er lidenskapelig opptatt av å dele sin kunnskap for å hjelpe kundene våre til å ta informerte beslutninger.

Våre Tjenester

Som finansagent samler Heimfinans inn nødvendig informasjon og samtykke fra våre kunder. Uansett om du har inkasso, betalingsanmerkninger, ønsker å senke dine lånekostnader eller trenger hjelp med å finne gode økonomiske løsninger, er vi her for å veilede deg gjennom prosessen.

Vi sender fullstendige lånesøknader til en eller flere av våre bankpartnere i tråd med kundens behov og ønsker. Søknadene inneholder all relevant og korrekt informasjon som kreves for det spesifikke produktet som det søkes om. Våre bankpartnere foretar uavhengige vurderinger av søknadene basert på den informasjonen vi gir som agent, i tillegg til kundens egne opplysninger og andre relevante kilder.

Provisjon og Etisk Forpliktelse

Vi er en finansagent og mottar provisjon fra våre bankpartnere på bakgrunn av inngåtte avtaler om lån/refinansiering/produkter formidlet gjennom oss. Vi har ikke mulighet til å motta godtgjørelse fra andre enn overnevnte banker eller direkte i fra kunden, jfr. Finansavtalelovens § 88. Vi som finansagent skal utøve vår virksomhet ærlig, redelig og profesjonelt i samsvar med kundens beste interesse.

Vårt Ansvar

Som finansagent er vi lovpålagt å se til at våre bankpartnere overholder sine plikter overfor kunde innenfor det oppdraget vi har fått fra den aktuelle bankpartner. Dersom vi eller banken misligholder våre avtalte eller pålagte forpliktelser kan kunden gjøre eventuelle misligholdsanksjoner mot den aktuelle banken. HeimFinans formidler ikke konsesjonspliktige investeringstjenester/produkter. Etter verdipapirhandellovens § 10 – 16 vil eventuelle mislighold som for eksempel ved investeringsråd gitt av oss, kan klager bare rettes mot banken dersom vi er tilknyttet agent for vedkommende bank.

Takk for at du velger Heimfinans AS som din finansielle samarbeidspartner. Vi forplikter oss til å fortsette å jobbe for å hjelpe deg med å oppnå dine økonomiske mål på en ærlig og profesjonell måte.

Heimfinans AS
Org nr: 931 272 381
Adresse: Vetrlidsallmenningen 5, 5014, Bergen
Epost: post@heimfinans.no
Telefon: 929 41 161

Cookies

Vi bruker cookies. Noen er nødvendige, andre er valgfrie.


Strengt nødvendige

Disse er nødvendige for at nettsiden skal fungere og kan ikke deaktiveres.

Markedsføring og analytics

Disse kan settes av oss og reklamepartnere gjennom nettsiden vår.